Портфолио
# Карикатури на живо # Портретни Карикатури # Класически Карикатура и Шарж # Съвременни Карикатура и Шарж # Илюстраии
Карикатури за събития Карикатури за събития
Карикатури на сватби Карикатури на сватби
Наемане на карикатурист Наемане на карикатурист

Рисуване на бързи карикатури на живо от натура по време на събития. Карикатурите се рисуват на ваш терен след като наемете художник Карикатурист, рисуват се за около 5 - 10 минити в черно бяла графична техника. Рисуване на Карикатури по натура (на живо). Можете да наемете Карикатурист / Шаржист, който  да дойде на вашето събитие и да рисува гостите като комплимент от организаторите за повишаване на доброто настроение. Подходящи събития за рисуване на карикатури и шаржове на Ваше място са корпоративни фирмени, рекламни, по верме на излжения за щанд, презентации, сватби, ВИП партита, рождени дни и всички видове празненства в които искате да изненадате приятно гостите. Цени за наем на карикатурист / шаржист за рамките на София: 2 (два) астрономически часа са 300 лв.; 3 (три) астрономически часа са 400 лв.; 4 (четири) астрономически часа са 450 лв. Рисуване по време на събития извън София се осъществяват по предварителна уговорка и условия.

Може да подготвите и предварително нарисувани портретни карикатури в същия стил по поръчка. Заявки за рисуване от снимка се изготвят по индивидуални условия. За рисуване на единични бързи портретни карикатури на цена от 25 лв. за брой лице.

Общи условия и правила за рисуване по поръчка!

FACEBOOK/KarikaturaiSharjove

ЗаЗа Менмен

МОЖЕШ ДА МЕЧТАЕШ > Нека Сътворяваме!

Ивелин Влайков - опитен Дизайнер и креативен Художник ситуиран в София. Обичам да превръщам идеи в реални продукти и услуги, до които докосвайки се получавате емоции и спомени.

Някои от организациите с които съм имал честта да работя са изброени на Професионалния ми Профил в LinkedIn

На кратко за мен. Завърших средно образование, като Моделиер - Дизайнер в Русе. Висшето ми образование бе във Велико Търновски Университет, специалност Живопис и Визуалени Дизайни. Имам първи награди още като студент от международни пленери и арт фестивали. Рисувах и снимах в USA. Мои картин са в различни колекционери из цел свят. Обичам да рисувам от както се помня - съвременни картини, илюстрации, арт портрети, карикатури и шаржове разказващи истории Facebook.com/KarikaturaiSharjove. Създавам и участвам в Стартъп проекти, които са лична страст в комбинация от дизайн, изкуство, декорация и реновация в Арт Вила Орлова Чука и Sunrise Art Gallery Както и с бъдещи Идеи за Иновативни Проекти. Бях част от творческите екипи за създаването на анимации и игрални филми в Ню Имидж България - кино център Бояна, като 2D, VFX и CGI. Визуализирах дигитални дизайни и GUI за няколко Рекламни, Маркетинг Агенции и Аутсорсинг проекти. Зад гърба си имам опит с Мобилни Приложения B2B - B2C, Уеб Продукти, Системни Приложения, SaaS Продукти и практика с печатни изделия, изработени в услуга на разнородни брандове и организации. В момента съм съсредоточен в решаване на проблеми с ползваемостта на потребителите // ПОЕМАМ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА !// Създавам дизайни с креативно мислене за международни софтуерни компании в разработването на мобилни / десктоп системи, CMS/CRM/ERP системни платформи, смарт сълюшън дизайн и мобилни приложения (за всички видове устройства и платформи) В качеството си на водещ Продуктов Интерактивен UX / UI Designer.

HUIX - Human User Interface Experience Всеки успешен проект преминава през няколко етапа на осъществяване > От създаване и развиване на креативната идея. През процеса на дизайн, тестване на прототипи от потребители. Комуникация и делегиране с всички ангажирани. До достигане на реалното въздействие върху Хората - Потребителите - Крайните клиенти. Постигане на целите с КРЕАТИВНА СТРАТЕГИЯ и ДИЗАЙН МИСЛЕНЕ в услуга на Бизнеса  

И не на последно място опита в дизайна 11+ години, който непрестанно обогатявам,  искам да бъде споделен. Можете да гледате видео от лекциата ми с прикачени дизайн ресурси за User Experience Workshop, която се състоя в Софтуерния Университет на този Видео линк

Имате ИДЕИ, и искате да ги създадем заедно. Аз съм готов да ги чуя Изпрати ми съобщение!

"Креативност е когато интелигентноста се забавлява. - Алберт Айнщайн

 

За Мен
НОВИНовиниНИ
КОНТАКТИ Ивелин Влайков - художник илюстратор и визуален дизайнер

Ивелин Влайков - художник илюстратор и визуален дизайнер

Контакти за въпроси и поръчки на съвременен дигитален дизайн: +359 899 504 756 mail@ivelinvlaykov.com

Споделете Вашата интересна ИДЕЯ за Дизайн Визуализиране. 

Напишете въпроса си за консултация свързана с дизайна на Вашия - Бранд, Продукти или Стартираща Идея за Организация / Компания. Заедно можем да съзададем Дизайн Идентичност и разработване на Дизан Прототипи за тестване с потребителите и ключови потенциални клиенти.


Име:
E-mail:
Телефон:
Съобщение:
Ивелин Влайков - художник илюстратор и визуален дизайнер