Портфолио
# Картини за продажба # Рисуване на Портрети
Маслени Картини Маслени Картини
Акрилни Картини Акрилни Картини
Дигитални Картини Дигитални Картини

Оригинални живописни картини на художника Ивелин Влайков. Картини в наличност за продажба директно от художника. Маслени Картини. Акрилни Картини. Акварелни Картини. Живописни картини за продажба онлайн, направо от галерията ателие на художника. Онлайн Галерия за съвременно изкусто представя оригинални картини в продажба. Тук може да попитате директно художника за цениете на картините. Моля цитирайта името на конкретната картина която искате да откупите и да притежавате или подарите, за да получите точна цена за картината. Всички катини се продават по Фактура и могат да бъдат за използване за бизнес цели, меценаттство и като бъдеща инвестиция. Всяка една от картините, които се продават тук са подписани от художника и се предоставят с прилежащ съртификат за афтентичност на произведението на изкуството. Тук може да поръчате вашата мечтана картина, тя би могла да бъде нарисувана по идея предоставена от вас. Картините рисувани по поръчка могат да бъдат съобразени с индивидуалните желания на клиентите. При интерес и конкретна поръчка на специална къстъм картина, може да се посети мястото за което ще бъде предназначена бъдещата картина за да се съобрази максимално с всички детайли. Сътворяването на изкуството съобразено с обкръжаващата среда независимо дали е предназначена за частен дом или бизнес имот.

ЗаЗа Менмен

Аз съм Ивелин Влайков - визионер. Обичам да превръщам идеи в реални продукти и услуги, до които докосвайки се получавате приятни емоции и запомнящи се спомени.

Някои от организациите с които съм имал честта да работя са изброени на професионалният ми рофил в LinkedIn

На кратко за мен. Завърших средно образование, като Моделиер - Дизайнер в Русе. Висшето ми образование бе във Велико Търновски Университет, специалност Живопис и Визуален Дизайн. Бях част от творческите екипи за създаването на анимации и игрални филми в Ню Имидж България - кино център Бояна, като 2D, VFX и CGI. Създавах дигитални дизайни и GUI за няколко Рекламни и Маркетинг Агенции. Участвах в създаването на дизайни с моето креативно и дизайн мислене за международни софтуерни компании, в проекти за разработването на мобилни и десктоп дизайн системи в B2B и B2C, като CRM/ERP профилирани платформи. Имам богат опит в създавнето на потребителско преживяване в мобилни приложения за всички видове устройства с фокус на мобилните дивайси с хибридно и нейтив поведение. Създавам ентертеймънт мобилни игри от идеята, през геймплея с всяка секунда от поведението за играча, до имплементирането на всички интеракции и анимации в девелопмънта на крайният продукт. Продуктов Дизайнер водещ проекти с Interaction / UX / UI, UX Research за създаване на иновативни продукти.

И не на последно място опита, който непрестанно обогатявам, искам да бъде споделен. Можете да гледате видео от лекциата ми с прикачени дизайн ресурси за User Experience Workshop от 2017, която се състоя в Софтуерния Университет, ще гледате на този Видео линк

За Мен
НОВИНовиниНИ
КОНТАКТИ Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Контакти за въпроси и отговори от дизайнера: +359 899 504 756 mail@ivelinvlaykov.com

Споделете Вашата интересна ИДЕЯ.

И

Заедно ще съзададем точният въздействащ Дизайн.


Име:
E-mail:
Телефон:
Съобщение:
Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор