Портфолио
# Картини за продажба # Рисуване на Портрети
Класически рисуван Портрет Класически рисуван Портрет
Съвременно рисуван Портрет Съвременно рисуван Портрет

Рисуване на портрети по поръчка от снимки на клиента. Класически и съвременни техники за рисуване на оригинални арт портрети, като неповторима авторска картина. Рисувани портретни картини от снимка запечатвайки спомен във времето като изкуство. Рисуване на единични, двойни или семейн портрети от предоставени снимки на лицата които ще бъдат изобразени. Да се нарисува един хубав портрет са необходини и снимки с добро качаство от които да се гледа в процеса на работа. Трябва да се виздат естествение цветове на на кожата, на очите и на косата за максмално пресъздаване на характера и изобразяваните лица. Още един фактор за добрия портрет е да се използват снимки на лицата които са актуални, особенно ако желаете да изненадате някой с този тип изкуство като подарък. Ако желаете да поръчате картина с изобразен вашият портрет но мислете че нямате подходяща снимка от което да се рисува, това може да бъда решено като преди това ще ви се направи професионална снимка. След което ще бъдете нарисуване в Класичски Стил или Модерен Стил според това, кой от двата стила на рисуване ви допада повече. 

Рисуване на Портрет от натура и по снимка. При нас вашата любима снимка можем да я нарисуваме като я сътворим в оригинално произведение на изкуството, което е истински аристократичен подарък за всеки един повод.

Размерите на Портрета са малък формат: 40/30 см., голям формат: 50/40 см. и по зададен от Вас размер.

Изобразяване на Цяла фигура или полу фигура в различни ракурси и заден план с детайлно изрисуване, цената е индивидуална и само при запитване с по-големи размер по избор на клиента за нестандартни уникални картини.

ЗаЗа Менмен

МОЖЕШ ДА МЕЧТАЕШ > Нека Сътворяваме!

Ивелин Влайков - опитен Дизайнер и креативен Художник ситуиран в София. Обичам да превръщам идеи в реални продукти и услуги, до които докосвайки се получавате емоции и спомени.

Някои от организациите с които съм имал честта да работя са изброени на Професионалния ми Профил в LinkedIn

На кратко за мен. Завърших средно образование, като Моделиер - Дизайнер в Русе. Висшето ми образование бе във Велико Търновски Университет, специалност Живопис и Визуалени Дизайни. Имам първи награди още като студент от международни пленери и арт фестивали. Рисувах и снимах в USA. Мои картин са в различни колекционери из цел свят. Обичам да рисувам от както се помня - съвременни картини, илюстрации, арт портрети, карикатури и шаржове разказващи истории Facebook.com/KarikaturaiSharjove. Създавам и участвам в Стартъп проекти, които са лична страст в комбинация от дизайн, изкуство, декорация и реновация в Арт Вила Орлова Чука и Sunrise Art Gallery Както и с бъдещи Идеи за Иновативни Проекти. Бях част от творческите екипи за създаването на анимации и игрални филми в Ню Имидж България - кино център Бояна, като 2D, VFX и CGI. Визуализирах дигитални дизайни и GUI за няколко Рекламни, Маркетинг Агенции и Аутсорсинг проекти. Зад гърба си имам опит с Мобилни Приложения B2B - B2C, Уеб Продукти, Системни Приложения, SaaS Продукти и практика с печатни изделия, изработени в услуга на разнородни брандове и организации. В момента съм съсредоточен в решаване на проблеми с ползваемостта на потребителите // ПОЕМАМ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА !// Създавам дизайни с креативно мислене за международни софтуерни компании в разработването на мобилни / десктоп системи, CMS/CRM/ERP системни платформи, смарт сълюшън дизайн и мобилни приложения (за всички видове устройства и платформи) В качеството си на водещ Продуктов Интерактивен UX / UI Designer.

HUIX - Human User Interface Experience Всеки успешен проект преминава през няколко етапа на осъществяване > От създаване и развиване на креативната идея. През процеса на дизайн, тестване на прототипи от потребители. Комуникация и делегиране с всички ангажирани. До достигане на реалното въздействие върху Хората - Потребителите - Крайните клиенти. Постигане на целите с КРЕАТИВНА СТРАТЕГИЯ и ДИЗАЙН МИСЛЕНЕ в услуга на Бизнеса  

И не на последно място опита в дизайна 11+ години, който непрестанно обогатявам,  искам да бъде споделен. Можете да гледате видео от лекциата ми с прикачени дизайн ресурси за User Experience Workshop, която се състоя в Софтуерния Университет на този Видео линк

Имате ИДЕИ, и искате да ги създадем заедно. Аз съм готов да ги чуя Изпрати ми съобщение!

"Креативност е когато интелигентноста се забавлява. - Алберт Айнщайн

 

За Мен
НОВИНовиниНИ
КОНТАКТИ Ивелин Влайков - художник илюстратор и визуален дизайнер

Ивелин Влайков - художник илюстратор и визуален дизайнер

Контакти за въпроси и поръчки на съвременен дигитален дизайн: +359 899 504 756 mail@ivelinvlaykov.com

Споделете Вашата интересна ИДЕЯ за Дизайн Визуализиране. 

Напишете въпроса си за консултация свързана с дизайна на Вашия - Бранд, Продукти или Стартираща Идея за Организация / Компания. Заедно можем да съзададем Дизайн Идентичност и разработване на Дизан Прототипи за тестване с потребителите и ключови потенциални клиенти.


Име:
E-mail:
Телефон:
Съобщение:
Ивелин Влайков - художник илюстратор и визуален дизайнер