Портфолио
# Картини за продажба # Рисуване на Портрети
Класически рисуван Портрет Класически рисуван Портрет
Съвременно рисуван Портрет Съвременно рисуван Портрет

Рисуване на портрети по поръчка от снимки на клиента. Класически и съвременни техники за рисуване на оригинални арт портрети, като неповторима авторска картина. Рисувани портретни картини от снимка запечатвайки спомен във времето като изкуство. Рисуване на единични, двойни или семейн портрети от предоставени снимки на лицата които ще бъдат изобразени. Да се нарисува един хубав портрет са необходини и снимки с добро качаство от които да се гледа в процеса на работа. Трябва да се виздат естествение цветове на на кожата, на очите и на косата за максмално пресъздаване на характера и изобразяваните лица. Още един фактор за добрия портрет е да се използват снимки на лицата които са актуални, особенно ако желаете да изненадате някой с този тип изкуство като подарък. Ако желаете да поръчате картина с изобразен вашият портрет но мислете че нямате подходяща снимка от което да се рисува, това може да бъда решено като преди това ще ви се направи професионална снимка. След което ще бъдете нарисуване в Класичски Стил или Модерен Стил според това, кой от двата стила на рисуване ви допада повече. 

Рисуване на Портрет от натура и по снимка. При нас вашата любима снимка можем да я нарисуваме като я сътворим в оригинално произведение на изкуството, което е истински аристократичен подарък за всеки един повод.

Размерите на Портрета са малък формат: 40/30 см., голям формат: 50/40 см. и по зададен от Вас размер.

Изобразяване на Цяла фигура или полу фигура в различни ракурси и заден план с детайлно изрисуване, цената е индивидуална и само при запитване с по-големи размер по избор на клиента за нестандартни уникални картини.

ЗаЗа Менмен

Аз съм Ивелин Влайков - визионер. Обичам да превръщам идеи в реални продукти и услуги, до които докосвайки се получавате приятни емоции и запомнящи се спомени.

Някои от организациите с които съм имал честта да работя са изброени на професионалният ми рофил в LinkedIn

На кратко за мен. Завърших средно образование, като Моделиер - Дизайнер в Русе. Висшето ми образование бе във Велико Търновски Университет, специалност Живопис и Визуален Дизайн. Бях част от творческите екипи за създаването на анимации и игрални филми в Ню Имидж България - кино център Бояна, като 2D, VFX и CGI. Създавах дигитални дизайни и GUI за няколко Рекламни и Маркетинг Агенции. Участвах в създаването на дизайни с моето креативно и дизайн мислене за международни софтуерни компании, в проекти за разработването на мобилни и десктоп дизайн системи в B2B и B2C, като CRM/ERP профилирани платформи. Имам богат опит в създавнето на потребителско преживяване в мобилни приложения за всички видове устройства с фокус на мобилните дивайси с хибридно и нейтив поведение. Създавам ентертеймънт мобилни игри от идеята, през геймплея с всяка секунда от поведението за играча, до имплементирането на всички интеракции и анимации в девелопмънта на крайният продукт. Продуктов Дизайнер водещ проекти с Interaction / UX / UI, UX Research за създаване на иновативни продукти.

И не на последно място опита, който непрестанно обогатявам, искам да бъде споделен. Можете да гледате видео от лекциата ми с прикачени дизайн ресурси за User Experience Workshop от 2017, която се състоя в Софтуерния Университет, ще гледате на този Видео линк

За Мен
НОВИНовиниНИ
КОНТАКТИ Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Контакти за въпроси и отговори от дизайнера: +359 899 504 756 mail@ivelinvlaykov.com

Споделете Вашата интересна ИДЕЯ.

И

Заедно ще съзададем точният въздействащ Дизайн.


Име:
E-mail:
Телефон:
Съобщение:
Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор