Портфолио
# Карикатури на живо # Портретни Карикатури # Класически Карикатура и Шарж # Съвременни Карикатура и Шарж # Илюстраии
Дигитални Карикатури Дигитални Карикатури
Дигитални Шаржове Дигитални Шаржове

Рисуване по поръчка на модерни дигитални карикатури и шаржове от снимки и идеи сценарии. Рисуване на Карикатура или Шарж стил Съвременна Дигитална Карикатура или Съвременен Дигитален Шарж. Рисуване по идея или сценарий написан и обсъден от вас с наша помощ за подобряване на композиция и детайли в илюстрацията до достигане на забавно и красиво произведение. FACEBOOK/KarikaturaiSharjove Шарж и карикатура се рисуват на формат А3 42 см. на 30 см., могат да бъдат поставени в дървена рамка под анти рефлексно стъкло. Изпълнение на карикатури или шаржове за едно или две лица е приблизително 3-5 дни или повече, след приемане на поръчката и уточняване на детайлите за рисуване.

Цената за рисуване на Съвременна Дигитална карикатура и дигитален шарж "Фон с детайли" (отпечатано на размер А3, 250 грама картон). Доставка до офис на спедиторска фирма или на удобно място за Вас в София е:
за 1 изобразено лице в Съвременна "Дигитална Фон с детайли" по тема (идея и сценарий) е 150 лв. (без рамка) и 170 лв. с рамката. За всяко следващо нарисувано лице в карикатура и шарж цената е 50 лв., повече лица по договаряне. За всяко следващо нарисувано лице в карикатура и шарж цената е 50 лв., повече лица по договаряне. За големи бройки изобразени лица в илюстрация, цената формира индивидуално според сложноста и сроковете за изпълнение на проекта.

Общи условия и правила за рисуване по поръчка!

ЗаЗа Менмен

МОЖЕШ ДА МЕЧТАЕШ > Нека Сътворяваме!

Ивелин Влайков - опитен Дизайнер и креативен Художник ситуиран в София. Обичам да превръщам идеи в реални продукти и услуги, до които докосвайки се получавате емоции и спомени.

Някои от организациите с които съм имал честта да работя са изброени на Професионалния ми Профил в LinkedIn

На кратко за мен. Завърших средно образование, като Моделиер - Дизайнер в Русе. Висшето ми образование бе във Велико Търновски Университет, специалност Живопис и Визуалени Дизайни. Имам първи награди още като студент от международни пленери и арт фестивали. Рисувах и снимах в USA. Мои картин са в различни колекционери из цел свят. Обичам да рисувам от както се помня - съвременни картини, илюстрации, арт портрети, карикатури и шаржове разказващи истории Facebook.com/KarikaturaiSharjove. Създавам и участвам в Стартъп проекти, които са лична страст в комбинация от дизайн, изкуство, декорация и реновация в Арт Вила Орлова Чука и Sunrise Art Gallery Както и с бъдещи Идеи за Иновативни Проекти. Бях част от творческите екипи за създаването на анимации и игрални филми в Ню Имидж България - кино център Бояна, като 2D, VFX и CGI. Визуализирах дигитални дизайни и GUI за няколко Рекламни, Маркетинг Агенции и Аутсорсинг проекти. Зад гърба си имам опит с Мобилни Приложения B2B - B2C, Уеб Продукти, Системни Приложения, SaaS Продукти и практика с печатни изделия, изработени в услуга на разнородни брандове и организации. В момента съм съсредоточен в решаване на проблеми с ползваемостта на потребителите // ПОЕМАМ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА !// Създавам дизайни с креативно мислене за международни софтуерни компании в разработването на мобилни / десктоп системи, CMS/CRM/ERP системни платформи, смарт сълюшън дизайн и мобилни приложения (за всички видове устройства и платформи) В качеството си на водещ Продуктов Интерактивен UX / UI Designer.

HUIX - Human User Interface Experience Всеки успешен проект преминава през няколко етапа на осъществяване > От създаване и развиване на креативната идея. През процеса на дизайн, тестване на прототипи от потребители. Комуникация и делегиране с всички ангажирани. До достигане на реалното въздействие върху Хората - Потребителите - Крайните клиенти. Постигане на целите с КРЕАТИВНА СТРАТЕГИЯ и ДИЗАЙН МИСЛЕНЕ в услуга на Бизнеса  

И не на последно място опита в дизайна 11+ години, който непрестанно обогатявам,  искам да бъде споделен. Можете да гледате видео от лекциата ми с прикачени дизайн ресурси за User Experience Workshop, която се състоя в Софтуерния Университет на този Видео линк

Имате ИДЕИ, и искате да ги създадем заедно. Аз съм готов да ги чуя Изпрати ми съобщение!

"Креативност е когато интелигентноста се забавлява. - Алберт Айнщайн

 

За Мен
НОВИНовиниНИ
КОНТАКТИ Ивелин Влайков - художник илюстратор и визуален дизайнер

Ивелин Влайков - художник илюстратор и визуален дизайнер

Контакти за въпроси и поръчки на съвременен дигитален дизайн: +359 899 504 756 mail@ivelinvlaykov.com

Споделете Вашата интересна ИДЕЯ за Дизайн Визуализиране. 

Напишете въпроса си за консултация свързана с дизайна на Вашия - Бранд, Продукти или Стартираща Идея за Организация / Компания. Заедно можем да съзададем Дизайн Идентичност и разработване на Дизан Прототипи за тестване с потребителите и ключови потенциални клиенти.


Име:
E-mail:
Телефон:
Съобщение:
Ивелин Влайков - художник илюстратор и визуален дизайнер