Портфолио
# Картини за продажба # Рисуване на Портрети
Класически рисуван Портрет Класически рисуван Портрет
Съвременно рисуван Портрет Съвременно рисуван Портрет

Модерна и съвременна техника за рисуване на портрети е дигиталното рисуване с професионален художествене таблет с виртуални електронни четки (компютърна живопис / графика). Дигиталното изкуство то е на всякъде около нас защото се рисува по чисто и по бързо от класическите методи и технологии, които изискват време за съхнене на боите. Тази техника за изобразяване се използва в продукциите за кино, анимации, игри, комикси и съвременни илюстрации.

Цветен Дигитален Арт Портрет отпечатан върху картон (размер 30/40 см.) или отпечатан на платно (канава) при допълнителна уговорка: Цени: за 1 лице - 120 лв. за всяко следващо лице по - 80 лв. Изобразяване на Цяла фигура или полу фигура в различни ракурси и заден план с детайлно изрисуване, цената е индивидуална и само при запитване с по-големи размер по избор на клиента за нестандартни уникални картини.

ЗаЗа Менмен

Аз съм Ивелин Влайков - визионер. Обичам да превръщам идеи в реални продукти и услуги, до които докосвайки се получавате приятни емоции и запомнящи се спомени.

Някои от организациите с които съм имал честта да работя са изброени на професионалният ми рофил в LinkedIn

На кратко за мен. Завърших средно образование, като Моделиер - Дизайнер в Русе. Висшето ми образование бе във Велико Търновски Университет, специалност Живопис и Визуален Дизайн. Бях част от творческите екипи за създаването на анимации и игрални филми в Ню Имидж България - кино център Бояна, като 2D, VFX и CGI. Създавах дигитални дизайни и GUI за няколко Рекламни и Маркетинг Агенции. Участвах в създаването на дизайни с моето креативно и дизайн мислене за международни софтуерни компании, в проекти за разработването на мобилни и десктоп дизайн системи в B2B и B2C, като CRM/ERP профилирани платформи. Имам богат опит в създавнето на потребителско преживяване в мобилни приложения за всички видове устройства с фокус на мобилните дивайси с хибридно и нейтив поведение. Създавам ентертеймънт мобилни игри от идеята, през геймплея с всяка секунда от поведението за играча, до имплементирането на всички интеракции и анимации в девелопмънта на крайният продукт. Продуктов Дизайнер водещ проекти с Interaction / UX / UI, UX Research за създаване на иновативни продукти.

И не на последно място опита, който непрестанно обогатявам, искам да бъде споделен. Можете да гледате видео от лекциата ми с прикачени дизайн ресурси за User Experience Workshop от 2017, която се състоя в Софтуерния Университет, ще гледате на този Видео линк

За Мен
НОВИНовиниНИ
КОНТАКТИ Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Контакти за въпроси и отговори от дизайнера: +359 899 504 756 mail@ivelinvlaykov.com

Споделете Вашата интересна ИДЕЯ.

И

Заедно ще съзададем точният въздействащ Дизайн.


Име:
E-mail:
Телефон:
Съобщение:
Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор