Портфолио
# UX Design / UI Design / Interaction Design # Графичен Дизайн и Визуална Идентичност

Продуктов UX / UI Дизайнер за създаване на цялостна продуктова стратегия. Имате бизнес, който искате да бъде на топ ниво и да увеличите печалбите и да задържите активността, това се постига с подходящ дизайн предназначен и в услуга специално за вашите потребители и клиенти. Създадох дизайна и стратегиите на взаимодействията между уеб сайтове и дигитални продукти. Мобилни приложения, софтуерни системи за малки компании и големи корпорации с използване на точното дизайн мисление. Прилагане на иноваторски методи, конкретно за решаване на реални проблеми за реални продукти и услуги с доказан успех.
Аутсорсинг UI / UX продуктов дизайнер - дизайн студио в България - София. 

Дизайн и изграждане на виртуални магазини и мобилни приложения, както и официални продуктови страници.

Business consulting / User Research > Defining User Goals & User Flows > Information Architecture & Navigation > Responsive web design (RWD) / E-commerce / Native Design & Design Patterns > Wireframing > High Fidelity Prototyping > Advanced Usability Testing > Onboarding & Behavior Change

Работейки съвместно с други дизайнери, инженери и продуктови мениджъри, ние гарантираме цялостните интеркции, изграждане на използваемостта, взаимодействията с визуалните елементи на уеб приложенията. Валидиране на креативни решения за проектиране на точните бизнес цели.

 

ЗаЗа Менмен

МОЖЕШ ДА МЕЧТАЕШ > Нека Сътворяваме!

Аз съм Ивелин Влайков - визионер. Обичам да превръщам идеи в реални продукти и услуги, до които докосвайки се получавате приятни емоции и запомнящи се спомени.

Някои от организациите с които съм имал честта да работя са изброени на Професионалния ми Профил в LinkedIn

На кратко за мен. Завърших средно образование, като Моделиер - Дизайнер в Русе. Висшето ми образование бе във Велико Търновски Университет, специалност Живопис и Визуалени Дизайни. Имам първи награди още като студент от международни пленери и арт фестивали. Рисувах и снимах в USA. Мои картин са в различни колекционери из цел свят. Обичам да рисувам от както се помня - съвременни картини, илюстрации, арт портрети, карикатури и шаржове разказващи истории Facebook.com/KarikaturaiSharjove. Създавам и участвам в Стартъп проекти, които са лична страст в комбинация от дизайн, изкуство, декорация и реновация в Арт Вила Орлова Чука и Sunrise Art Gallery Бях част от творческите екипи за създаването на анимации и игрални филми в Ню Имидж България - кино център Бояна, като 2D, VFX и CGI. Визуализирах дигитални дизайни и GUI за няколко Рекламни, Маркетинг Агенции и Аутсорсинг проекти. Зад гърба си имам опит с Мобилни Приложения за B2B - B2C, Системни Приложения, SaaS Продукти, изработени в услуга на разнородни брандове и организации. Създавам дизайни с креативно и дизайн мислене за международни софтуерни компании в разработването на мобилни / десктоп системи, CMS/CRM/ERP системни платформи. Опит в съзадавнето на смарт сълюшън дизайн за мобилни приложения с приложение за всички видове устройства и мобилни платформи. Опитен водещ Продуктов Дизайнер за Interaction / UX / UI, ръководейки проекти за развитие на продукти и услуги.

Всеки успешен проект преминава през няколко етапа на осъществяване > От създаване и развиване на креативната идея. През процеса на дизайн, тестване на прототипи от потребители. Комуникация и валидиране на интеракциите с всички ангажирани в проекта. До достигане на реалното въздействие върху Хората - Потребителите - Крайните клиенти.

И не на последно място опита в дизайна 11+ години, който непрестанно обогатявам,  и искам да бъде споделен. Можете да гледате видео от лекциата ми с прикачени дизайн ресурси за User Experience Workshop, която се състоя в Софтуерния Университет, ще гледате на този Видео линк

ИДЕИ които искате да ги създадем заедно. Аз съм готов да ги чуя Изпрати ми съобщение!

"Креативност е когато интелигентноста се забавлява. - Алберт Айнщайн

 

За Мен
НОВИНовиниНИ
КОНТАКТИ Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Контакти за въпроси и отговори от дизайнера: +359 899 504 756 mail@ivelinvlaykov.com

Споделете Вашата интересна ИДЕЯ.

И

Заедно ще съзададем точният въздействащ Дизайн.


Име:
E-mail:
Телефон:
Съобщение:
Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор