Портфолио
Карикатури на живо Портретни Карикатури Класически Карикатура и Шарж Илюстраии
Акварелни Карикатури Акварелни Карикатури
Акварелни Шаржове Акварелни Шаржове

Рисуване на класически акварелни карикатури и акварелни шаржове по поръчка от снимки и идеи на клиента. Класическа Акварелна Карикатура или Акварелен Шарж също по идея и сценарий. Тук изпълнението се извършва с акварел на акварелен картон 350 гр. в размери (формат) А3 без рамка и с възможност за поставяне в дървена рамка под анти рефлексно стъкло. https://www.facebook.com/portretisharjovekarikaturi Изпълнение на карикатура или шарж за едно или две лица е приблизително 3-5 дни или повече, след приемане на поръчката и уточняване на детайлите за рисуване. Доставка до офис на спедиторска фирма или на удобно място за Вас в София.

Цени за 1 изобразено лице в Класическа "Акварелно Цветна" по тема (идея и сценарий) е 150 лв. (без рамка) и 175 лв. (с включена дървена рамка със анти рефлексно стъкло). За всяко следващо нарисувано лице в карикатура и шарж цената е 50 лв., повече лица по договаряне. За големи бройки изобразени лица в илюстрация, цената формира индивидуално според сложноста и сроковете за изпълнение на проекта.

Общи условия и правила за рисуване по поръчка!

https://www.facebook.com/portretisharjovekarikaturi

ЗаЗа Менмен

Аз съм Ивелин Влайков - визионер. Обичам да превръщам идеи в реални продукти и услуги, до които докосвайки се получавате приятни емоции и запомнящи се спомени.

Някои от организациите с които съм имал честта да работя са изброени на професионалният ми рофил в LinkedIn

На кратко за мен. Завърших средно образование, като Моделиер - Дизайнер в Русе. Висшето ми образование бе във Велико Търновски Университет, специалност Живопис и Визуален Дизайн. Бях част от творческите екипи за създаването на анимации и игрални филми в Ню Имидж България - кино център Бояна, като 2D, VFX и CGI. Създавах дигитални дизайни и GUI за няколко Рекламни и Маркетинг Агенции. Участвах в създаването на дизайни с моето креативно и дизайн мислене за международни софтуерни компании, в проекти за разработването на мобилни и десктоп дизайн системи в B2B и B2C, като CRM/ERP профилирани платформи. Имам богат опит в създавнето на потребителско преживяване в мобилни приложения за всички видове устройства с фокус на мобилните дивайси с хибридно и нейтив поведение. Създавам ентертеймънт мобилни игри от идеята, през геймплея с всяка секунда от поведението за играча, до имплементирането на всички интеракции и анимации в девелопмънта на крайният продукт. Продуктов Дизайнер водещ проекти с Interaction / UX / UI, UX Research за създаване на иновативни продукти.

И не на последно място опита, който непрестанно обогатявам, искам да бъде споделен. Можете да гледате видео от лекциата ми с прикачени дизайн ресурси за User Experience Workshop от 2017, която се състоя в Софтуерния Университет, ще гледате на този Видео линк

За Мен
НОВИНовиниНИ
КОНТАКТИ Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Контакти за въпроси и отговори от дизайнера: +359 899 504 756 mail@ivelinvlaykov.com

Споделете Вашата интересна ИДЕЯ.

И

Заедно ще съзададем точният въздействащ Дизайн.


Име:
E-mail:
Телефон:
Съобщение:
Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор