Портфолио
# UX Design / UI Design / Interaction Design # Графичен Дизайн и Визуална Идентичност

Нека се представя, аз съм Ивелин Влайков и съм професионален UX / UI Дизайнер от идеята до старта и CX продуктова стратегия. Моята страст към дизайна и изкуството ме води към моя проект за развитие. Моят опит в използването на мобилни приложения (уеб и нейтив, за дестоп и мобилни) е четири години. Създадох дизайна и използваемостта на взаимодействията между уеб сайтове, продукти, мобилни приложения и марковите стратегии за малки компании и големи корпорации е повече от осем години.
Поглеждайки към моето портфолио и професионална биография, ще намерите колега професионалист, с който заедно можем да изградим стратегия за марката на продукта за всеки цифров продукт. Подхождайки с внимание към детайлите и конструирането на желаното използване на продукта. Дизайн на стабилна полезност за потребителите на дадена система и предложенията за платформа от заинтересованите страни. Аутсорсинг UI / UX Design лидер - студио в България - София. Онлайн PR, дигитален маркетинг и рекламни кампании.

Пълна онлайн услуга, дизайн и изграждане на виртуални магазини и мобилни приложения, както и официални страници. Целеви страници за социални мрежи и проектиране за групови сайтове с графични профили. Принципи за дизайн базиран на опита на клиентите.

Business consulting / User Research > Defining User Goals & User Flows > Information Architecture & Navigation > Responsive web design (RWD) / E-commerce / Native Design & Design Patterns > Wireframing > High Fidelity Prototyping > Advanced Usability Testing > Onboarding & Behavior Change

Работейки съвместно с други дизайнери, инженери и продуктови мениджъри, за да гарантираме цялостните стилове, оформлението, използваемостта, взаимодействията, ui елементите, вида и усещането на уеб приложенията, отговарят на критериите за проектиране на бизнес целите.

 

ЗаЗа Менмен

МОЖЕШ ДА МЕЧТАЕШ > Нека Сътворяваме!

Ивелин Влайков - опитен Дизайнер и креативен Художник ситуиран в София. Обичам да превръщам идеи в реални продукти и услуги, до които докосвайки се получавате емоции и спомени.

Някои от организациите с които съм имал честта да работя са изброени на Професионалния ми Профил в LinkedIn

На кратко за мен. Завърших средно образование, като Моделиер - Дизайнер в Русе. Висшето ми образование бе във Велико Търновски Университет, специалност Живопис и Визуалени Дизайни. Имам първи награди още като студент от международни пленери и арт фестивали. Рисувах и снимах в USA. Мои картин са в различни колекционери из цел свят. Обичам да рисувам от както се помня - съвременни картини, илюстрации, арт портрети, карикатури и шаржове разказващи истории Facebook.com/KarikaturaiSharjove. Създавам и участвам в Стартъп проекти, които са лична страст в комбинация от дизайн, изкуство, декорация и реновация в Арт Вила Орлова Чука и Sunrise Art Gallery Както и с бъдещи Идеи за Иновативни Проекти. Бях част от творческите екипи за създаването на анимации и игрални филми в Ню Имидж България - кино център Бояна, като 2D, VFX и CGI. Визуализирах дигитални дизайни и GUI за няколко Рекламни, Маркетинг Агенции и Аутсорсинг проекти. Зад гърба си имам опит с Мобилни Приложения B2B - B2C, Уеб Продукти, Системни Приложения, SaaS Продукти и практика с печатни изделия, изработени в услуга на разнородни брандове и организации. В момента съм съсредоточен в решаване на проблеми с ползваемостта на потребителите // ПОЕМАМ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА !// Създавам дизайни с креативно мислене за международни софтуерни компании в разработването на мобилни / десктоп системи, CMS/CRM/ERP системни платформи, смарт сълюшън дизайн и мобилни приложения (за всички видове устройства и платформи) В качеството си на водещ Продуктов Интерактивен UX / UI Designer.

HUIX - Human User Interface Experience Всеки успешен проект преминава през няколко етапа на осъществяване > От създаване и развиване на креативната идея. През процеса на дизайн, тестване на прототипи от потребители. Комуникация и делегиране с всички ангажирани. До достигане на реалното въздействие върху Хората - Потребителите - Крайните клиенти. Постигане на целите с КРЕАТИВНА СТРАТЕГИЯ и ДИЗАЙН МИСЛЕНЕ в услуга на Бизнеса  

И не на последно място опита в дизайна 11+ години, който непрестанно обогатявам,  искам да бъде споделен. Можете да гледате видео от лекциата ми с прикачени дизайн ресурси за User Experience Workshop, която се състоя в Софтуерния Университет на този Видео линк

Имате ИДЕИ, и искате да ги създадем заедно. Аз съм готов да ги чуя Изпрати ми съобщение!

"Креативност е когато интелигентноста се забавлява. - Алберт Айнщайн

 

За Мен
НОВИНовиниНИ
КОНТАКТИ Ивелин Влайков - художник илюстратор и визуален дизайнер

Ивелин Влайков - художник илюстратор и визуален дизайнер

Контакти за въпроси и поръчки на съвременен дигитален дизайн: +359 899 504 756 mail@ivelinvlaykov.com

Споделете Вашата интересна ИДЕЯ за Дизайн Визуализиране. 

Напишете въпроса си за консултация свързана с дизайна на Вашия - Бранд, Продукти или Стартираща Идея за Организация / Компания. Заедно можем да съзададем Дизайн Идентичност и разработване на Дизан Прототипи за тестване с потребителите и ключови потенциални клиенти.


Име:
E-mail:
Телефон:
Съобщение:
Ивелин Влайков - художник илюстратор и визуален дизайнер