Портфолио
Карикатури на живо Портретни Карикатури Класически Карикатура и Шарж Илюстраии
Графични Портретни Карикатури Графични Портретни Карикатури
Цветни Портретни Карикатури Цветни Портретни Карикатури

Рисуване на Портртетни Карикатури по поръчка от снимки. Оригинална и забавна илюстрация с която искрено можете да се посмеете и подарите усмивки на всички. Един от вариантите за рисуване на Карикатура е изобразяване на Съвременна Портретна Дигитална Карикатура, което означава окарикатурявано рисуване на лицето от портретна снимка до торса с фон без да включва детайли и сценарий. Цената за рисуване на Съвременна Дигитална карикатура и шарж "Графично - Черно Бяло Портретна" (отпечатано на размер А3, 250 грама картон) е: за 1 изобразено лице в Съвременна Дигитално "Графично - Черно Бяло Портретна" е 120 лв. (без рамка).
за всяко следващо нарисувано лице цената е 70 лв.

Цената за рисуване на Съвременна Дигитална "Цветна Портретна" карикатура и шарж без рамка, но с възможност за всякакви размери и формати на получения файл за клиента е: за 1 изобразено лице в Съвременна "Дигитална Цветна Портретна" е 150 лв (отпечатано на размер А3, 250 грама картон).
за всяко следващо нарисувано лице цената е 80 лв.

Общи условия и правила за рисуване по поръчка!

https://www.facebook.com/portretisharjovekarikaturi

ЗаЗа Менмен

Аз съм Ивелин Влайков - визионер. Обичам да превръщам идеи в реални продукти и услуги, до които докосвайки се получавате приятни емоции и запомнящи се спомени.

Някои от организациите с които съм имал честта да работя са изброени на професионалният ми рофил в LinkedIn

На кратко за мен. Завърших средно образование, като Моделиер - Дизайнер в Русе. Висшето ми образование бе във Велико Търновски Университет, специалност Живопис и Визуален Дизайн. Бях част от творческите екипи за създаването на анимации и игрални филми в Ню Имидж България - кино център Бояна, като 2D, VFX и CGI. Създавах дигитални дизайни и GUI за няколко Рекламни и Маркетинг Агенции. Участвах в създаването на дизайни с моето креативно и дизайн мислене за международни софтуерни компании, в проекти за разработването на мобилни и десктоп дизайн системи в B2B и B2C, като CRM/ERP профилирани платформи. Имам богат опит в създавнето на потребителско преживяване в мобилни приложения за всички видове устройства с фокус на мобилните дивайси с хибридно и нейтив поведение. Създавам ентертеймънт мобилни игри от идеята, през геймплея с всяка секунда от поведението за играча, до имплементирането на всички интеракции и анимации в девелопмънта на крайният продукт. Продуктов Дизайнер водещ проекти с Interaction / UX / UI, UX Research за създаване на иновативни продукти.

И не на последно място опита, който непрестанно обогатявам, искам да бъде споделен. Можете да гледате видео от лекциата ми с прикачени дизайн ресурси за User Experience Workshop от 2017, която се състоя в Софтуерния Университет, ще гледате на този Видео линк

За Мен
НОВИНовиниНИ
КОНТАКТИ Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Контакти за въпроси и отговори от дизайнера: +359 899 504 756 mail@ivelinvlaykov.com

Споделете Вашата интересна ИДЕЯ.

И

Заедно ще съзададем точният въздействащ Дизайн.


Име:
E-mail:
Телефон:
Съобщение:
Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор