Новини
> Новини > Как се поръчва Шарж или Карикатура
Как се поръчва Шарж или Карикатура

За да поръчате карикатура или шарж е необходимо да ни напишете вашата идея как примерно си представяте илюстрацията. Колко лица искате да бъдат изобразени. Да изпратите няколко снимки на изобразяваното лице с добро качество и по възможност актуални (цвят на коса, очи и т.н.). Имате възможност да изберете от няколко стилове и техники за изобразяване на илюстрациите.

 1. Един от вариантите за рисуване на Карикатура е изобразяване на Съвременна Портретна Дигитална Карикатура, което означава окарикатурявано рисуване на лицето от портретна снимка до торса с фон без да включва детайли и сценарий.

 2. Втори вариант за рисуване на Карикатура или Шарж е Съвременна Дигитална Карикатура или Съвременен Дигитален Шарж. Рисуване по идея или сценарий написан и обсъден от вас с наша помощ за подобряване на композиция и детайли в илюстрацията до достигане на забавно и красиво произведение.

 3. Третият вариант е Класическа Акварелна Карикатура или Акварелен Шарж също по идея и сценарий. Тук изпълнението се извършва с акварел на акварелен картон 300 гр. в размери (формат) А3 без рамка или 30 см. на 40 см. вложен в дървена рамка под анти рефлексно стъкло.

Как можете да изберете КАРИКАТУРА ИЛИ ШАРЖ?
 Карикатура означава когато лицето на изобразения се разкривява в различни степени и детайли, запазвайки основния  характер и линия от предоставената снимка.
 Шарж  означава когато лицето на изобразения не се разкривява много, като в карикатурата а запазва повече от портретните черти от предоставената снимка и се набляга повече на детайли по идеята или сценария на илюстрацията.

Рисуване на Карикатури по натура (на живо). Можете да наемете Карикатурист, който  да дойде на вашето събитие и да рисува гостите като комплимент от организаторите за повишаване на доброто настроение. Бързи графични карикатури рисувани графично за около 10 минути. Подходящи събития за рисуване на карикатури и шаржове на Ваше място са корпоративни фирмени, рекламни, презентации, сватби, рождени дни и всички видове празненства в които искате да изненадате приятно гостите.

Общи условия и правила за рисуване по поръчка!

При приемане на поръчка чрез потвърждаване от страна на поръчителя, той се съгласява автоматично с общите правила и условия на художника за рисуване на изкуство по поръчка. Художествено произведение било то Карикатура, Шарж или Илюстрация рисувани по поръчка е творчески процес от професионален художник в сферата на интелектуалните професии. Процесът на приемане и уточнения за всяка поръчка се документира чрез мейли кореспонденция в които предоставяте снимки с добро качество, от които се избира за рисуване, идея или сценарий. Може да добавите и груба ваша скица като пояснение. Художника запазва право да откаже поръчка ако не одобри идеята или снимките. Предварително уточнявате за кога и за къде трябва да се получи (от това зависи дали ще може да бъде приета поръчката за изпълнение). Започване на изпълнение рисуване на всяка поръчка е след уточняване на всички детайли по илюстрацията и получаване на крайната стойност по банков път от издадена фактура. Когато поръчват група от хора с различни идеи се препоръчва да има едно отговорно лице, което да комбинира и опише всичко за съгласуване с художника. Сроковете за изпълнение се считат от датата на потвърждение заплащане на цялата крайна стойност. Поради сложната тематика за рисуване по поръчка от идея сценарий и по снимка на карикатура, шарж или илюстрация художника има право да интерпретира през художествената си призма, чувство за хумор и естетика на карикатурист с цел максимално доближаване в изобразяването до предварителните уговорки в детайли за всеки един проект. Вие също така разбирате и се съгласявате на сто процента за маниера и стила на рисуване в крайния вариант на нарисуваното произведение на изкуството, познавайки вече негови предходно нарисувани произведения представени в различните галерии с различни стилове на изобразяване (Моля разгледайте галериите в страницата и изберете стил за вашата илюстрация с пълно описание и цени за рисуване по поръчка). Поръчителят няма право да заменя, връща, коригира или да се отказва от вече приета, потвърдена, заплатена и/или нарисувана поръча от художника. Благодарим за разбирането и проявения интерес. Художника артист като автор е защитен от Закона за авторското право и сродните му права в това число всички изображения, картинки, текстове, документи, бази данни, общи условия, првила, компютърни програми и друга информация, публикувани на този уебсайт страница (уебсайта) немогат да бъдат променяни и/или използвани от никого за комерсиални или рекламни дейности без предварителна уговорка и разрешение в писмен вид © 2017 Всички права запазени Ивелин Влайков.

 Запитвания за поръчка на шарж или карикатура, моля пишете на mail@ivelinvlaykov.com или се обадете на телефон 0899 50 47 56 Фен страницата е: https://www.facebook.com/PortretiKarikaturaiSharjove/

Портфолио
ЗаЗа Менмен

Аз съм Ивелин Влайков - визионер. Обичам да превръщам идеи в реални продукти и услуги, до които докосвайки се получавате приятни емоции и запомнящи се спомени.

Някои от организациите с които съм имал честта да работя са изброени на професионалният ми рофил в LinkedIn

На кратко за мен. Завърших средно образование, като Моделиер - Дизайнер в Русе. Висшето ми образование бе във Велико Търновски Университет, специалност Живопис и Визуален Дизайн. Бях част от творческите екипи за създаването на анимации и игрални филми в Ню Имидж България - кино център Бояна, като 2D, VFX и CGI. Създавах дигитални дизайни и GUI за няколко Рекламни и Маркетинг Агенции. Участвах в създаването на дизайни с моето креативно и дизайн мислене за международни софтуерни компании, в проекти за разработването на мобилни и десктоп дизайн системи в B2B и B2C, като CRM/ERP профилирани платформи. Имам богат опит в създавнето на потребителско преживяване в мобилни приложения за всички видове устройства с фокус на мобилните дивайси с хибридно и нейтив поведение. Създавам ентертеймънт мобилни игри от идеята, през геймплея с всяка секунда от поведението за играча, до имплементирането на всички интеракции и анимации в девелопмънта на крайният продукт. Продуктов Дизайнер водещ проекти с Interaction / UX / UI, UX Research за създаване на иновативни продукти.

И не на последно място опита, който непрестанно обогатявам, искам да бъде споделен. Можете да гледате видео от лекциата ми с прикачени дизайн ресурси за User Experience Workshop от 2017, която се състоя в Софтуерния Университет, ще гледате на този Видео линк

За Мен
НОВИНовиниНИ
КОНТАКТИ Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Контакти за въпроси и отговори от дизайнера: +359 899 504 756 mail@ivelinvlaykov.com

Споделете Вашата интересна ИДЕЯ.

И

Заедно ще съзададем точният въздействащ Дизайн.


Име:
E-mail:
Телефон:
Съобщение:
Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор