Портфолио
Карикатури на живо Портретни Карикатури Класически Карикатура и Шарж Илюстраии
Акварелни Карикатури Акварелни Карикатури
Акварелни Шаржове Акварелни Шаржове

Рисуване на акварелни карикатури по поръчка от идея сценарий по снимка на лицата. Акварелна карикатура за подарък по поръчка по всеки весел повод. Как можете да изберете КАРИКАТУРА ИЛИ ШАРЖ?
 Карикатура означава когато лицето на изобразения се разкривява в различни степени и детайли, запазвайки основния  характер и линия от предоставената снимка.
 Шарж  означава когато лицето на изобразения не се разкривява много, като в карикатурата а запазва повече от портретните черти от предоставената снимка и се набляга повече на детайли по идеята или сценария на илюстрацията.

Цени за 1 изобразено лице в Класическа "Акварелно Цветна" по тема (идея и сценарий) е 150 лв. (без рамка) и 175 лв. (с включена дървена рамка със анти рефлексно стъкло). За всяко следващо нарисувано лице в карикатура и шарж цената е 50 лв., повече лица по договаряне. За големи бройки изобразени лица в илюстрация, цената формира индивидуално според сложноста и сроковете за изпълнение на проекта.

Общи условия и правила за рисуване по поръчка!

https://www.facebook.com/PortretiKarikaturaiSharjove/

ЗаЗа Менмен

Аз съм Ивелин Влайков - визионер. Обичам да превръщам идеи в реални продукти и услуги, до които докосвайки се получавате приятни емоции и запомнящи се спомени.

Някои от организациите с които съм имал честта да работя са изброени на професионалният ми рофил в LinkedIn

На кратко за мен. Завърших средно образование, като Моделиер - Дизайнер в Русе. Висшето ми образование бе във Велико Търновски Университет, специалност Живопис и Визуален Дизайн. Бях част от творческите екипи за създаването на анимации и игрални филми в Ню Имидж България - кино център Бояна, като 2D, VFX и CGI. Създавах дигитални дизайни и GUI за няколко Рекламни и Маркетинг Агенции. Участвах в създаването на дизайни с моето креативно и дизайн мислене за международни софтуерни компании, в проекти за разработването на мобилни и десктоп дизайн системи в B2B и B2C, като CRM/ERP профилирани платформи. Имам богат опит в създавнето на потребителско преживяване в мобилни приложения за всички видове устройства с фокус на мобилните дивайси с хибридно и нейтив поведение. Създавам ентертеймънт мобилни игри от идеята, през геймплея с всяка секунда от поведението за играча, до имплементирането на всички интеракции и анимации в девелопмънта на крайният продукт. Продуктов Дизайнер водещ проекти с Interaction / UX / UI, UX Research за създаване на иновативни продукти.

И не на последно място опита, който непрестанно обогатявам, искам да бъде споделен. Можете да гледате видео от лекциата ми с прикачени дизайн ресурси за User Experience Workshop от 2017, която се състоя в Софтуерния Университет, ще гледате на този Видео линк

За Мен
НОВИНовиниНИ
КОНТАКТИ Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Контакти за въпроси и отговори от дизайнера: +359 899 504 756 mail@ivelinvlaykov.com

Споделете Вашата интересна ИДЕЯ.

И

Заедно ще съзададем точният въздействащ Дизайн.


Име:
E-mail:
Телефон:
Съобщение:
Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор