Портфолио
Карикатури на живо Портретни Карикатури Класически Карикатура и Шарж Илюстраии
Карикатури за събития Карикатури за събития
Карикатури на сватби Карикатури на сватби
Наемане на карикатурист Наемане на карикатурист

Рисуване на карикатури по време на рекламни събития и по време на промоции. Наемате художник карикатурист, който рисува бързи и забавни карикатури на гостите на събитието и те ги получават като подарък и комплимент от организаторите. По време  на презентации гостите които желаят утиват при художника карикатурист и той ги рисува за около 5 -10 минути. Карикатури рисувани по време на коктейли за допринасяне на доброто настроение на гостите и атмосферата на събитието. Цени за наем на карикатурист / шаржист за рамките на София: 2 (два) астрономически часа са 400 лв.; 3 (три) астрономически часа са 500 лв.; 4 - 5 (четири - пет) астрономически часа са 700 лв. Рисуване по време на събития извън София се осъществяват по предварителна уговорка и условия.

https://www.facebook.com/portretisharjovekarikaturi

ЗаЗа Менмен

Аз съм Ивелин Влайков - визионер. Обичам да превръщам идеи в реални продукти и услуги, до които докосвайки се получавате приятни емоции и запомнящи се спомени.

Някои от организациите с които съм имал честта да работя са изброени на професионалният ми рофил в LinkedIn

На кратко за мен. Завърших средно образование, като Моделиер - Дизайнер в Русе. Висшето ми образование бе във Велико Търновски Университет, специалност Живопис и Визуален Дизайн. Бях част от творческите екипи за създаването на анимации и игрални филми в Ню Имидж България - кино център Бояна, като 2D, VFX и CGI. Създавах дигитални дизайни и GUI за няколко Рекламни и Маркетинг Агенции. Участвах в създаването на дизайни с моето креативно и дизайн мислене за международни софтуерни компании, в проекти за разработването на мобилни и десктоп дизайн системи в B2B и B2C, като CRM/ERP профилирани платформи. Имам богат опит в създавнето на потребителско преживяване в мобилни приложения за всички видове устройства с фокус на мобилните дивайси с хибридно и нейтив поведение. Създавам ентертеймънт мобилни игри от идеята, през геймплея с всяка секунда от поведението за играча, до имплементирането на всички интеракции и анимации в девелопмънта на крайният продукт. Продуктов Дизайнер водещ проекти с Interaction / UX / UI, UX Research за създаване на иновативни продукти.

И не на последно място опита, който непрестанно обогатявам, искам да бъде споделен. Можете да гледате видео от лекциата ми с прикачени дизайн ресурси за User Experience Workshop от 2017, която се състоя в Софтуерния Университет, ще гледате на този Видео линк

За Мен
НОВИНовиниНИ
КОНТАКТИ Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Контакти за въпроси и отговори от дизайнера: +359 899 504 756 mail@ivelinvlaykov.com

Споделете Вашата интересна ИДЕЯ.

И

Заедно ще съзададем точният въздействащ Дизайн.


Име:
E-mail:
Телефон:
Съобщение:
Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор