Новини
> Новини > UX Case Study & Design Process - interaction design workflow
UX Case Study & Design Process - interaction design workflow

​Видео представящо част от работния процес по създаване на Мобилно Приложение като Интерактивен Прототип  в работна среда готов за тестване от потребители и валедиране от Бизнаес Девелопъри.

В това видео ще видите някои от програмите и платформите които използвам по време на работния ми процес по създаването на прототип на дигитален продукт. При първите етапи на дизайн са необходими някои от класическите инстроменти, като тефтер и химикал или / и бели листи и моливо, както и бяла дъска с маркери. Първоначално е необходимо да разберете какво правите и за кого го правите, какви за проблемите които трябва да решите и предизвикателствата с които юе постигнете нови идеи за успех в това ново начинание, неса показани.
Дигиталните инстроменти които съм използвал на втори етап в процеса на създаване на Мокъпи за UI / UX след времето за Изследване, са продуктите от семейството на Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator и др.). Уеб базираните платформи използвани в дизай процеса за създаване на интерактивния прототип са icomoon.io, invisionapp.com и marvelapp.com за постигане на богато и правилно Потребителско Изживяване което може да се тества директно с потребителите и да се валидира с Поръчителите на Бизнес логиката в различните сценарии на отделни Организации и Брандове които го използват мобилния Ап.

Може да посетите пълното демо на Дизайнерския Процес, което представих на страницата ми в Behance

Портфолио
ЗаЗа Менмен

МОЖЕШ ДА МЕЧТАЕШ > Нека Сътворяваме!

Аз съм Ивелин Влайков - визионер. Обичам да превръщам идеи в реални продукти и услуги, до които докосвайки се получавате приятни емоции и запомнящи се спомени.

Някои от организациите с които съм имал честта да работя са изброени на Професионалния ми Профил в LinkedIn

На кратко за мен. Завърших средно образование, като Моделиер - Дизайнер в Русе. Висшето ми образование бе във Велико Търновски Университет, специалност Живопис и Визуалени Дизайни. Имам първи награди още като студент от международни пленери и арт фестивали. Рисувах и снимах в USA. Мои картин са в различни колекционери из цел свят. Обичам да рисувам от както се помня - съвременни картини, илюстрации, арт портрети, карикатури и шаржове разказващи истории Facebook.com/KarikaturaiSharjove. Създавам и участвам в Стартъп проекти, които са лична страст в комбинация от дизайн, изкуство, декорация и реновация в Арт Вила Орлова Чука и Sunrise Art Gallery Бях част от творческите екипи за създаването на анимации и игрални филми в Ню Имидж България - кино център Бояна, като 2D, VFX и CGI. Визуализирах дигитални дизайни и GUI за няколко Рекламни, Маркетинг Агенции и Аутсорсинг проекти. Зад гърба си имам опит с Мобилни Приложения за B2B - B2C, Системни Приложения, SaaS Продукти, изработени в услуга на разнородни брандове и организации. Създавам дизайни с креативно и дизайн мислене за международни софтуерни компании в разработването на мобилни / десктоп системи, CMS/CRM/ERP системни платформи. Опит в съзадавнето на смарт сълюшън дизайн за мобилни приложения с приложение за всички видове устройства и мобилни платформи. Опитен водещ Продуктов Дизайнер за Interaction / UX / UI, ръководейки проекти за развитие на продукти и услуги.

Всеки успешен проект преминава през няколко етапа на осъществяване > От създаване и развиване на креативната идея. През процеса на дизайн, тестване на прототипи от потребители. Комуникация и валидиране на интеракциите с всички ангажирани в проекта. До достигане на реалното въздействие върху Хората - Потребителите - Крайните клиенти.

И не на последно място опита в дизайна 11+ години, който непрестанно обогатявам,  и искам да бъде споделен. Можете да гледате видео от лекциата ми с прикачени дизайн ресурси за User Experience Workshop, която се състоя в Софтуерния Университет, ще гледате на този Видео линк

ИДЕИ които искате да ги създадем заедно. Аз съм готов да ги чуя Изпрати ми съобщение!

"Креативност е когато интелигентноста се забавлява. - Алберт Айнщайн

 

За Мен
НОВИНовиниНИ
КОНТАКТИ Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Контакти за въпроси и отговори от дизайнера: +359 899 504 756 mail@ivelinvlaykov.com

Споделете Вашата интересна ИДЕЯ.

И

Заедно ще съзададем точният въздействащ Дизайн.


Име:
E-mail:
Телефон:
Съобщение:
Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор