Новини
> Новини > UX Case Study & Design Process - interaction design workflow
UX Case Study & Design Process - interaction design workflow

​Видео представящо част от работния процес по създаване на Мобилно Приложение като Интерактивен Прототип  в работна среда готов за тестване от потребители и валедиране от Бизнаес Девелопъри.

В това видео ще видите някои от програмите и платформите които използвам по време на работния ми процес по създаването на прототип на дигитален продукт. При първите етапи на дизайн са необходими някои от класическите инстроменти, като тефтер и химикал или / и бели листи и моливо, както и бяла дъска с маркери. Първоначално е необходимо да разберете какво правите и за кого го правите, какви за проблемите които трябва да решите и предизвикателствата с които юе постигнете нови идеи за успех в това ново начинание, неса показани.
Дигиталните инстроменти които съм използвал на втори етап в процеса на създаване на Мокъпи за UI / UX след времето за Изследване, са продуктите от семейството на Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator и др.). Уеб базираните платформи използвани в дизай процеса за създаване на интерактивния прототип са icomoon.io, invisionapp.com и marvelapp.com за постигане на богато и правилно Потребителско Изживяване което може да се тества директно с потребителите и да се валидира с Поръчителите на Бизнес логиката в различните сценарии на отделни Организации и Брандове които го използват мобилния Ап.

Може да посетите пълното демо на Дизайнерския Процес, което представих на страницата ми в Behance

Портфолио
ЗаЗа Менмен

Аз съм Ивелин Влайков - визионер. Обичам да превръщам идеи в реални продукти и услуги, до които докосвайки се получавате приятни емоции и запомнящи се спомени.

Някои от организациите с които съм имал честта да работя са изброени на професионалният ми рофил в LinkedIn

На кратко за мен. Завърших средно образование, като Моделиер - Дизайнер в Русе. Висшето ми образование бе във Велико Търновски Университет, специалност Живопис и Визуален Дизайн. Бях част от творческите екипи за създаването на анимации и игрални филми в Ню Имидж България - кино център Бояна, като 2D, VFX и CGI. Създавах дигитални дизайни и GUI за няколко Рекламни и Маркетинг Агенции. Участвах в създаването на дизайни с моето креативно и дизайн мислене за международни софтуерни компании, в проекти за разработването на мобилни и десктоп дизайн системи в B2B и B2C, като CRM/ERP профилирани платформи. Имам богат опит в създавнето на потребителско преживяване в мобилни приложения за всички видове устройства с фокус на мобилните дивайси с хибридно и нейтив поведение. Създавам ентертеймънт мобилни игри от идеята, през геймплея с всяка секунда от поведението за играча, до имплементирането на всички интеракции и анимации в девелопмънта на крайният продукт. Продуктов Дизайнер водещ проекти с Interaction / UX / UI, UX Research за създаване на иновативни продукти.

И не на последно място опита, който непрестанно обогатявам, искам да бъде споделен. Можете да гледате видео от лекциата ми с прикачени дизайн ресурси за User Experience Workshop от 2017, която се състоя в Софтуерния Университет, ще гледате на този Видео линк

За Мен
НОВИНовиниНИ
КОНТАКТИ Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Контакти за въпроси и отговори от дизайнера: +359 899 504 756 mail@ivelinvlaykov.com

Споделете Вашата интересна ИДЕЯ.

И

Заедно ще съзададем точният въздействащ Дизайн.


Име:
E-mail:
Телефон:
Съобщение:
Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор