Портфолио
Карикатури на живо Портретни Карикатури Класически Карикатура и Шарж Илюстраии
Карикатури за събития Карикатури за събития
Карикатури на сватби Карикатури на сватби
Наемане на карикатурист Наемане на карикатурист

Рисуване на бързи карикатури на живо от натура по време на събития. Карикатурите се рисуват на ваш терен след като наемете художник Карикатурист, рисуват се за около 5 - 10 минити в черно бяла графична техника. Рисуване на Карикатури по натура (на живо). Можете да наемете Карикатурист / Шаржист, който  да дойде на вашето събитие и да рисува гостите като комплимент от организаторите за повишаване на доброто настроение. Подходящи събития за рисуване на карикатури и шаржове на Ваше място са корпоративни фирмени, рекламни, по верме на излжения за щанд, презентации, сватби, ВИП партита, рождени дни и всички видове празненства в които искате да изненадате приятно гостите. Цени за наем на карикатурист / шаржист за рамките на София: 2 (два) астрономически часа са 400 лв.; 3 (три) астрономически часа са 500 лв.; 4 - 5 (четири - пет) астрономически часа са 700 лв. Рисуване по време на събития извън София се осъществяват по предварителна уговорка и условия.

Може да подготвите и предварително нарисувани портретни карикатури в същия стил по поръчка. Заявки за рисуване от снимка се изготвят по индивидуални условия. За рисуване на единични бързи портретни карикатури на цена от 40 лв. за брой лице.

Общи условия и правила за рисуване по поръчка!

https://www.facebook.com/portretisharjovekarikaturi

ЗаЗа Менмен

Аз съм Ивелин Влайков - визионер. Обичам да превръщам идеи в реални продукти и услуги, до които докосвайки се получавате приятни емоции и запомнящи се спомени.

Някои от организациите с които съм имал честта да работя са изброени на професионалният ми рофил в LinkedIn

На кратко за мен. Завърших средно образование, като Моделиер - Дизайнер в Русе. Висшето ми образование бе във Велико Търновски Университет, специалност Живопис и Визуален Дизайн. Бях част от творческите екипи за създаването на анимации и игрални филми в Ню Имидж България - кино център Бояна, като 2D, VFX и CGI. Създавах дигитални дизайни и GUI за няколко Рекламни и Маркетинг Агенции. Участвах в създаването на дизайни с моето креативно и дизайн мислене за международни софтуерни компании, в проекти за разработването на мобилни и десктоп дизайн системи в B2B и B2C, като CRM/ERP профилирани платформи. Имам богат опит в създавнето на потребителско преживяване в мобилни приложения за всички видове устройства с фокус на мобилните дивайси с хибридно и нейтив поведение. Създавам ентертеймънт мобилни игри от идеята, през геймплея с всяка секунда от поведението за играча, до имплементирането на всички интеракции и анимации в девелопмънта на крайният продукт. Продуктов Дизайнер водещ проекти с Interaction / UX / UI, UX Research за създаване на иновативни продукти.

И не на последно място опита, който непрестанно обогатявам, искам да бъде споделен. Можете да гледате видео от лекциата ми с прикачени дизайн ресурси за User Experience Workshop от 2017, която се състоя в Софтуерния Университет, ще гледате на този Видео линк

За Мен
НОВИНовиниНИ
КОНТАКТИ Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Контакти за въпроси и отговори от дизайнера: +359 899 504 756 mail@ivelinvlaykov.com

Споделете Вашата интересна ИДЕЯ.

И

Заедно ще съзададем точният въздействащ Дизайн.


Име:
E-mail:
Телефон:
Съобщение:
Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор