Портфолио
# Карикатури на живо # Портретни Карикатури # Класически Карикатура и Шарж # Съвременни Карикатура и Шарж # Илюстраии
Дигитални Карикатури Дигитални Карикатури
Дигитални Шаржове Дигитални Шаржове

Рисуване по поръчка на модерни дигитални карикатури и шаржове от снимки и идеи сценарии. Рисуване на Карикатура или Шарж стил Съвременна Дигитална Карикатура или Съвременен Дигитален Шарж. Рисуване по идея или сценарий написан и обсъден от вас с наша помощ за подобряване на композиция и детайли в илюстрацията до достигане на забавно и красиво произведение. https://www.facebook.com/PortretiKarikaturaiSharjove/ Шарж и карикатура се рисуват на формат А3 42 см. на 30 см., могат да бъдат поставени в дървена рамка под анти рефлексно стъкло. Изпълнение на карикатури или шаржове за едно или две лица е приблизително 3-5 дни или повече, след приемане на поръчката и уточняване на детайлите за рисуване.

Цената за рисуване на Съвременна Дигитална карикатура и дигитален шарж "Фон с детайли" (отпечатано на размер А3, 250 грама картон). Доставка до офис на спедиторска фирма или на удобно място за Вас в София е:
за 1 изобразено лице в Съвременна "Дигитална Фон с детайли" по тема (идея и сценарий) е 150 лв. (без рамка) и 170 лв. с рамката. За всяко следващо нарисувано лице в карикатура и шарж цената е 50 лв., повече лица по договаряне. За големи бройки изобразени лица в илюстрация, цената се формира индивидуално според сложноста, размера и сроковете за изпълнение на проекта.

Общи условия и правила за рисуване по поръчка!

https://www.facebook.com/PortretiKarikaturaiSharjove/

ЗаЗа Менмен

Аз съм Ивелин Влайков - визионер. Обичам да превръщам идеи в реални продукти и услуги, до които докосвайки се получавате приятни емоции и запомнящи се спомени.

Някои от организациите с които съм имал честта да работя са изброени на професионалният ми рофил в LinkedIn

На кратко за мен. Завърших средно образование, като Моделиер - Дизайнер в Русе. Висшето ми образование бе във Велико Търновски Университет, специалност Живопис и Визуален Дизайн. Бях част от творческите екипи за създаването на анимации и игрални филми в Ню Имидж България - кино център Бояна, като 2D, VFX и CGI. Създавах дигитални дизайни и GUI за няколко Рекламни и Маркетинг Агенции. Участвах в създаването на дизайни с моето креативно и дизайн мислене за международни софтуерни компании, в проекти за разработването на мобилни и десктоп дизайн системи в B2B и B2C, като CRM/ERP профилирани платформи. Имам богат опит в създавнето на потребителско преживяване в мобилни приложения за всички видове устройства с фокус на мобилните дивайси с хибридно и нейтив поведение. Създавам ентертеймънт мобилни игри от идеята, през геймплея с всяка секунда от поведението за играча, до имплементирането на всички интеракции и анимации в девелопмънта на крайният продукт. Продуктов Дизайнер водещ проекти с Interaction / UX / UI, UX Research за създаване на иновативни продукти.

И не на последно място опита, който непрестанно обогатявам, искам да бъде споделен. Можете да гледате видео от лекциата ми с прикачени дизайн ресурси за User Experience Workshop от 2017, която се състоя в Софтуерния Университет, ще гледате на този Видео линк

За Мен
НОВИНовиниНИ
КОНТАКТИ Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор

Контакти за въпроси и отговори от дизайнера: +359 899 504 756 mail@ivelinvlaykov.com

Споделете Вашата интересна ИДЕЯ.

И

Заедно ще съзададем точният въздействащ Дизайн.


Име:
E-mail:
Телефон:
Съобщение:
Ивелин Влайков - водещ продуктов дизайнер и художник илюстратор